Diensten

Ontwerp

Een designer ontwerpt. Maar iedereen heeft zijn eigen stijl en ik die van mij. Past dat ook bij jou? Daar komen we samen wel achter. Deze website geeft in ieder geval een eerste indruk. Wat ik dan ontwerp? Eigenlijk alles. Waar het mij vooral om gaat is jou een onderscheidende uitstraling te geven. Of dat nou via een logo is, of via visitekaartjes, LinkedIn-profiel, een brochure, een abri-campagne of een website. Het liefst allemaal natuurlijk. 😉

Campagne

Staat je merk als een huis en wil je de markt op? Goed plan. Ik help je dan aan een onderscheidende campagne. Met een goed concept haak je aan bij je doelgroep, of dat nou via een mailing is of via een social-media-actie. Zo creëer je bereik en behaal je jouw marketingdoelen. En als het nodig is, schakel ik hierbij een specialist in, om samen nog sterker te staan.

Animatie

Communiceren hoe iets werkt of hoe je bedrijf te werk gaat. Of gaat het alleen om promotie van een event. Animatie is voor veel dingen in te zetten. Bewegende beelden die samen met een goede voice-over de boodschap op een eenvoudige manier overbrengen. Het liefst met een kleine knipoog zodat hij naast informatief ook leuk is om te kijken. Die combinatie is de fijnste. Beginnend met de juiste tekst en storyboard gaan we samen aan de slag om deze tot leven te brengen in tekening en daarna in bewegend beeld. Dit proces blijft ongelofelijk leuk, je ziet iets ontstaan van stil beeld naar beweging.

Textiel

–Nieuw in 2024–

Het shirt voor het bedrijfstoernooi of de kleding waar je dagelijks tussen klanten staat te “shinen”. Of misschien is jouw merk geliefd en willen zelfs je trouwe bezoekers met je logo op een tof vest of stoere cap lopen. Er zijn veel mogelijkheden om goed voor de dag te komen. We denken graag mee, maar open nog liever de deur van ons drukhelden hoofdkwartier om meteen aan de slag te gaan. Teksten en logo’s uitsnijden uit de mooiste glitterfolie, of iets neutralers, en met onze spierballen drukken we deze op jouw nieuwe kleding. Zo sta je als een held straks op de feest, sport of bedrijfsvloer!

Signing

Dan bedoel ik niet een scheef geplakte automagneet. Of een stickertje boven de deurbel. Maar goede signing op je bedrijfsauto waarmee je trots op de stoep bij de klant staat. Of lichtreclame aan je gevel waar heel de omgeving het overheeft. Met de juiste vakmensen om me heen zijn we een sterk team in signing. Niet alleen voor buiten zoals op je racewagen of bedrijfsgebouw. Maar ook zeker binnen. Fotobehang, raamstickers of subtiel je eigen deurmat. Kortom we kunnen je vast helpen 😉